LÄR DIG SPANSKA HÄR!

-Den interaktiva plattformen för dig som vill lära dig spanska

Erbjudande! 2 kurser för 249 kr
 • Tydliga teoriavsnitt
 • Videogenomgångar
 • 300+ interaktiva övningar
 • Tester
 • Resultatöversikt
 • Kurser i spanska

  Här kan du läsa om de spanskkurser som erbjuds att köpa, välj nybörjarkurs i spanska eller fortsättningskurs i spanska.

  Skolor

  Lärare i spanska? Letar du efter interkativa öningar i spanska? Här finner du information om hur du beställer ett skolkonto och använder läromedlet i din spanskundervisning.

  Mina sidor

  Här loggar du in/skapar konto till ditt digitala läromedel i spanska samt genomför ett köp av en kurs alt. fyller i skolkod erhållen av din lärare.

  ¡Bienvenido! - Välkommen!

  Välkommen till svenska till spanska PLUS, med PLUS-kurs har du tillgång till flertalet interaktiva övningar där du tränar på vokabulär, grammatiska moment, läs- och hörförståelse. Dessa språkkurser i spanska vänder sig till alla som vill lära sig spanska eller förbättra sina tidigare spanskkunskaper. Ett plus är att om du gör fel får du hjälp med svaret och/eller tips på vad du behöver träna på.

  Spanska Plus är ett jättebra alternativ till spanskastudierna, eleverna får möjlighet att öva och befästa kunskaperna eller för att lära sig nya momentet på egen hand. Här kan du som lärare uppmuntra dina elever att ta ansvar på sin egen inlärning genom att arbeta självständigt och i sin egen takt och egna förutsättningar. Du som pedagog kan även följa elevernas språkutveckling genom att se deras resultat på övningar och på genomförda nivå-test. -Clara (spansklärare)
  Jag anmälde mig till en kurs för att friska upp spanskan jag lärde för ganska länge sedan. Det har varit ett bra sätt för att komma igång med spanskan! Och det är riktigt roligt och inspirerande. -Gerd (pensionär)
  På Svenska till spanska PLUS har jag lärt mig nya spanska ord och fraser. Det har varit ett utmärkt sätt att repetera det som man kanske glömt bort eller det som man inte alltid använder på varje lektion. Bra och roliga spanska övningar som gör att spanskan blir lättare att lära sig. -Frida (elev)